0

Bevalling hond

Alle informatie over Imur (Iron) kosten van Rogici vind je bij fokken/Dekreuen. Bekijk hier alle foto's van de dag van de ijslandse hond 2015. We hebben een eigen Facebook-pagina samengesteld. Klik hier om er een kijkje te nemen. Agenda Op zaterdag 14 april organiseren we een internationale workshop over genetische diversiteit. Locatie: Centrum van Alphen (Prinses Marijkestraat 20, 2404 bc alphen aan den Rijn kosten eur 55 *dit is inclusief lunch en diner. De algemene ledenvergadering organiseren wij in 2018 op 22 april bij akc apeldoorn. Het programma en de agenda vind je in het maartnummer van Onze ijslander - nummer 95 of kijk op onze startpagina voor meer details. Inschrijven voor de wandeling vooraf, de alv en/of de agilitywedstrijd kan via theo van Rijswijk op zondag 13 mei gaan we weer sup'en (Stand Up Paddlen) met onze ijslanders op de nieuwskoopse Plassen! Kijk voor de details in het maartnummer van Onze ijslander (nummer 95) of op de startpagina. Stuur als je ook zin hebt in waterpret een mailtje naar de clubmatch voor 2018 staat gepland op zondag 17 juni. Locatie: Krimhoeve te hoenderloo. De keurmeester is dit jaar Ineke groen. De inschrijving voor onze jaarlijkse kampioenschapsclubmatch is geopend, schrijf je nu in via deze link!

bevalling hond

Voortplanting hond - dierenarts Frix

Het zijn 3 leugen reutjes en 2 teefjes. Op 6 maart is kaeti bevallen van 4 prachtige pups. Het zijn 3 reutjes en 1 teefje. Op 19 februari is Joga moeiteloos bevallen van 5 prachtige pups. Het zijn 3 reutjes en 2 teefjes, alle pups hebben inmiddels nieuwe baasjes gevonden. Het nestevaluatieformulier voor fokkers is bijgewerkt en staat nu ook online. Klik hier om het formulier te downloaden. Dögun frá Fridarstödum is op bevallen van 7 prachtige pups. Er zijn 4 reutjes en 3 teefjes geboren. Op is Askja probleemloos bevallen van 5 pups: 3 reutjes en 2 teefjes. Kijk bij Informatie/Geboortes voor meer details.

bevalling hond

is trots! Op 26 april is Chili moeiteloos bevallen van 6 prachtpups, 3 reutjes en 3 teefjes. Op 25 maart is Glodis van Rogici (Elska) moeder geworden van een prachtige zoon. Op dinsdag 29 maart is Yndí moeder geworden van een mooi teefje. Op 14 maart is beertje bevallen van 1 mooie pup, een teefje. Het teefje is gerserveerd. Op 11 maart is Fold bevallen van 5 mooie pups.

Hondenverzekering vergelijken je hond goedkoop

De dracht bij de hond - dierenarts

Het reutje is gereserveerd. Wel eens gedacht aan een volwassen IJslandse hond in plaats van een pup? Kijk bij Informatie/Herplaatsing voor meer informatie en verhuur een vragenlijstje. We hopen van je te horen! Op 22 september is Nora bevallen van 5 pups, 4 reutjes en 1 afrijden teefje. Kijk bij Informatie/Geboortes voor meer informatie. Esky (Elfur) frá Fridarstödum is op 6 september moeder geworden van 1 reutje en 1 teefje. Op 4 en 5 september is Nynke van Rogici moeder geworden van 5 pups, 4 reutjes en 1 teefje. De foto's van de nestkeuringen op de dag van de ijslandse hond 2016 en de sfeerfoto's staan online. De foto's van de clubmatch 2016 staan online, evenals de keuringsrapporten.

Bij fokken/Dekreuen vind je alle info over Kersins Vaskúr. Op 31 maart is Disa bevallen van 5 pups: 3 reutjes en 2 teefjes. Niki is op 25 maart bevallen van 6 pups: 3 reutjes en 3 teefjes. We hebben er twee nieuwe dekreuen bij, Bjarni en Bjáni! Ze lijken in naam erg op elkaar, maar niet qua uiterlijk. Kijk maar eens bij fokken/Dekreuen. In de vroege ochtend van is lukka bevallen van 3 reutjes en 4 teefjes. In de nacht van 22 op 23 december is Dagrún bevallen van 4 reutjes en 1 teefje. Calla is op 28 november bevallen van 3 mooie teefjes. We hebben er een nieuwe dekreu bij: Fjör frá Fridarstödum. Kijk bij fokken/Dekreuen voor alle informatie. Op 9 november is Mila bevallen van een prachtig reutje.

Als een puppy geboren is: wat

Alle pups zijn gerserveerd. Op 14 eten juli is Joga bevallen van 5 mooie pups, 3 reutjes en 2 teefjes. Brenna is op 11 juli bevallen van 5 prachtpups, 3 reutjes en 2 teefjes. De foto's van de clubmatch 2017staan online. Klik hier om de foto's te bekijken. Op 9 juni is Odda bevallen van een zestal mooie pups, 2 reutjes en 4 teefjes. Op 29 mei is Freyja bevallen van 7 prachtpups. Kijk bij Informatie/Geboortes voor alle informatie. Op 17 mei is Fold bevallen van een koningskoppel, 1 reutje en 1 teefje. Kijk bij Informatie/Geboortes voor alle info. Beide pups zijn gereserveerd. We hebben er een nieuwe dekreu bij! bevalling hond

Alle pups zijn hormonen in principe gereserveerd. Skella is op zondag 15 oktober bevallen van 4 heerlijke pups, 2 tussendoortjes reutjes en 2 teefjes. Kijk bij Informatie/Geboortes voor alle details en informatie. Op 14 oktober zijn de pups van Thyra en Ramsus geboren, 2 reutjes en 2 teefjes. Ganti is op dinsdag 10 oktober bevallen van een 5-tal kleurrijke pups, 2 reutjes en 3 teefjes. De puppen zijn allemaal gereserveerd. We hebben er 2 nieuwe dekreuen bij, 2 broertjes. Het gaat om Gjúki frá Fridarstödum (duke) en Gylfi frá Fridarstödum (King). Kijk hij fokken/Dekreuen voor alle details. Op 1 september is Elska bevallen van 7 prachtpups.

Dracht en bevalling - dierenkliniek

Alle pups zijn gereserveerd. Op 17 december is vika moeiteloos bevallen van 6 pups: 1 reutje en 5 teefjes. We hebben er een nieuwe fokker bij, in België! Lees bij fokken/fokkers alles over kennel Kattahornsins. De dracht van Mila van Rogici is bevestigd, rond 9 februari haarlem verwacht zij een 5-tal pups van raki van Rogici. Kijk voor de details en contactgegevens van de fokker bij fokken/Nestinfo. De dracht van Sylke frá Isafold, gedekt door Gjúki frá Fridarstödum (duke is bevestigd. De pups worden rond 10 februari verwacht. Op 26 november heeft Isdalur's Disa haar laatste nestje gekregen. Er zijn 4 mooie pups geboren, 1 reutje en 3 teefjes. Op 7 november is meyla bevallen van 6 prachtige pups, 4 reutjes en 2 teefjes. Kijk voor wat foto's en de contactgegevens van de fokker bij Informatie/Geboortes.

bevalling hond

Op zondag 13 mei gaan we weer, sup'en (Stand Up Paddlen) met onze ijslanders op maag de nieuwskoopse Plassen! Stuur als je ook zin hebt in waterpret een mailtje naar. De inschrijving voor onze jaarlijkse kampioenschapsclubmatch is geopend! We organiseren de clubmatch dit jaar op zondag 17 juni, de locatie is wederom de krimhoeve groente in hoenderloo. Schrijf je nu in via deze. De dracht van Disa frá Idunn is bevestigd, half april verwacht zij pups van Mimir Gísli frá hvitur Jarnbraut (Bjáni). Bindi is op 18 en 19 februari bevallen van 8 pups. Kijk bij Informatie/Geboortes voor alle details. De pups zijn inmiddels gereserveerd. Op 11 februari is Sylke bevallen van 1 mooie pup: een teefje. De pup is gereserveerd. In de nacht van 7 op 8 februari is Mila bevallen van 4 mooie pups: 2 reutjes en 2 teefjes.

De bevalling bij de teef - dierenarts

De dracht van Esky is bevestigd, begin juni verwacht zij een viertal pups van Uti (Midas). Kijk bij fokken/Nestinfo voor de details. Op donderdag 12 april is Disa bevallen van 4 pups: 1 reutje en 3 teefjes. Kijk bij Informatie/Geboortes voor de details. Alle pups zijn inmiddels gereserveerd. Op zaterdag 14 april organiseren we een internationale workshop over genetische diversiteit. Locatie: Centrum van Alphen (Prinses Marijkestraat 20, 2404 bc alphen aan reis den Rijn kosten eur. Wil je erbij zijn? Stuur dan voor 9 april een mail naar. Op zondag 22 april houden we onze algemene ledenvergadering met vooraf een wandeling in Bussloo en achteraf de eerste wedstrijd in onze nieuw opgezette agility-competitie voor IJslanders! De details en onder meer de agenda voor de ledenvergadering vind je in 'Onze ijslander' nummer 95 (het kracht maartnummer). Aanmelden voor en vragen over zowel de wandeling, de alv als de wedstrijd agility kan via.

Bevalling hond
Rated 4/5 based on 654 reviews
SHARE

bevalling hond Agupi, Thu, May, 10, 2018

De dracht van Disa frá Idunn is bevestigd, half april verwacht zij pups van Mimir Gísli frá hvitur Jarnbraut (Bjáni). Bindi is op 18 en 19 februari bevallen van 8 pups. Kijk bij Informatie/Geboortes voor alle details. De pups zijn inmiddels gereserveerd. Op 11 februari is Sylke bevallen van 1 mooie pup: een teefje.

bevalling hond Ulysasu, Thu, May, 10, 2018

Op zondag 13 mei gaan we weer, sup'en (Stand Up Paddlen) met onze ijslanders op de nieuwskoopse Plassen! Stuur als je ook zin hebt in waterpret een mailtje naar. De inschrijving voor onze jaarlijkse kampioenschapsclubmatch is geopend! We organiseren de clubmatch dit jaar op zondag 17 juni, de locatie is wederom de krimhoeve in hoenderloo. Schrijf je nu in via deze.

bevalling hond Digunox, Thu, May, 10, 2018

Stuur dan voor 9 april een mail naar. Op zondag 22 april houden we onze algemene ledenvergadering met vooraf een wandeling in Bussloo en achteraf de eerste wedstrijd in onze nieuw opgezette agility-competitie voor IJslanders! De details en onder meer de agenda voor de ledenvergadering vind je in 'Onze ijslander' nummer 95 (het maartnummer). Aanmelden voor en vragen over zowel de wandeling, de alv als de wedstrijd agility kan via.

bevalling hond Babid, Thu, May, 10, 2018

Op zaterdag 14 april organiseren we een internationale workshop over genetische diversiteit. Locatie: Centrum van Alphen (Prinses Marijkestraat 20, 2404 bc alphen aan den Rijn kosten eur. Wil je erbij zijn?

bevalling hond Netikuq, Thu, May, 10, 2018

De dracht van Esky is bevestigd, begin juni verwacht zij een viertal pups van Uti (Midas). Kijk bij fokken/Nestinfo voor de details. Op donderdag 12 april is Disa bevallen van 4 pups: 1 reutje en 3 teefjes. Kijk bij Informatie/Geboortes voor de details. Alle pups zijn inmiddels gereserveerd.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: